09 328 04 36

Fassi laadkranen

Doelgerichte kranen met meer dan 30.000 configuraties

Meer dan 90 % van een Fassi kraan wordt rechtstreeks vervaardigd in één van de Fassi fabrieken, allen uitsluitend gelegen in Italië. Een netwerk van ervaring, vaardigheden en professionaliteit: allen gebaseerd op een productie-systeem dat is gewijd aan het bereiken van de beste kwaliteit vanuit elk oogpunt: prestaties, capaciteit, veiligheid, onderzoek, innovatie en assortiment.

Een grote meerwaarde, bij het aankopen van een Fassi product, is de hoge hijscapaciteit tegenover een eigen licht-gewicht, alsook de topkwaliteit aan gebruikte materialen bij de vervaardiging van hun product.

De buitengewone breedte van het bereik van Fassi, met meer dan 60 modellen in 30.000 configuraties, betekent dat de aangeboden kranen echt doelbewust kunnen gebouwd worden, dus "op maat" volgens de behoeften van de klant die kiest voor Fassi.

Over de hele wereld onderscheiden wij, als Fassi dealer, ons door bekwaamheid en worden we erkend als specialist in de hijs-sector, mede dankzij de door Fassi aangeboden workshops en opleidingsprogramma's. Als Fassi-dealer kunnen wij onze klant steeds een oplossing aanbieden, mede dankzij de voortreffelijke sales en after-sales diensten van Fassi.

Bekijk enkele realisaties van onze Fassi laadkranen »

Vraag meer informatie aan