09 328 04 36

O.ME.P.S. Silotrailers

Silo-opleggers en tanks in lichtmetalen

De bezieler, Vincenzo Munzio, van de firma O.ME.P.S. startte in 1999 met de bouw van silo-opleggers en tanks in lichtmetalen, voor de verzending van producten in bulk en poedervormige producten. Het was een verantwoorde keuze die spoedig in een winnende kaart werd omgezet, het opende de poorten van de Italiaanse, Europese en Midden-Oosterse markten voor O.ME.P.S.

Vaardigheid is wat, vanaf het begin, O.ME.P.S heeft gekenmerkt. Het ontwerp van elke afzonderlijke fase van de productie wordt toegewezen aan gekwalificeerd personeel, en is onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles, van zowel de tanks en de delen van de oplegger. Dit alles ter garantie van een efficiënt, solide, duurzaam voertuig met het onmiddellijke voordeel van vermindering van de kosten van levensonderhoud.

Innovatie is de sleutel tot succes bij O.ME.P.S. , hierdoor hebben zowel het bedrijf, als de voertuigen die het produceert, een nieuwe look.

Verbeterde aërodynamiek van de silotrailers

Het gebruik van speciale lichte legeringen draagt bij tot de vermindering van de tarra, en het verhogen van de lading. Het ontwerp van de zelfdragende elementen verbetert ook aërodynamisch, en draagt bij tot een vermindering van het brandstofverbruik. Continue productinnovatie, en de efficiëntie van het personeel garanderen het succes van O.ME.P.S. en bieden een veilige brug naar de toekomst.

Contacteer ons voor uw O.ME.P.S. Silotrailer