09 328 04 36

Compressoren voor vrachtwagens (GHH Rand)

Wij zijn erkend verdeler in België van GHH Rand compressoren, een sterke leider op het vlak van luchtdruk-oplossingen. Over welke oplossing voor uw onderlosser in het bulktransport het meest aangewezen is, informeren wij u graag.

Ons team bouwt dagelijks compressoren op voor onze klanten, en we verzorgen uiteraard ook het onderhoud van deze toestellen. Wij beschikken over een ruime stock, alsook alle filters, V-riemen, olie en dergelijke, kan u bij ons verkrijgen.

We hebben een grote reeks cardanassen voor compressoren op stock.

  • Voor transport van granulaten, PVC en veevoeders hebben wij de volgende compressoren in ons gamma: de 1200 IC en 1050 IC, beiden met geïntegreerde interkoeler voor koele lucht.
  • In het cement-transport kunnen wij onze klant de volgende GHH compressoren aanbevelen: de CS 580 Light en CS 750 Light in chassis. Alsook de CS 700 Light, opgebouwd aan de buitenkant van het chassis.
  • Hebt u een dieselaangedreven versie nodig, hiervoor hebben wij de CG 600 DP belt in ons gamma.
  • Voor vloeistoftransporten bieden wij de SV 120 aan, dit is een olievrije oplossing.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan »

Compressoren voor vrachtwagens: enkele realisaties

Opbouw compressor GHH rand voor vrachtwagens   Vrachtwagenopbouw met Ghh Rand compressoren   Vele beschikbare onderdelen voor de opbouw van vrachtwagens met compressoren   Opbouw compressor GHH rand voor vrachtwagens   Opbouw compressor GHH rand voor vrachtwagens   Opbouw compressor GHH rand voor vrachtwagens  

Ontvang een offerte op maat